Днес  сутринта температурите стигат от 0 до 8 градуса, а

...
Днес  сутринта температурите стигат от 0 до 8 градуса, а
Коментари Харесай

Облачно и мъгливо, с температури до 14 градуса днес

Днес  сутринта температурите стигат от 0 до 8 градуса, а по Черноморието до 7-8. Преди обед ниски облаци и мъгли ще се стелят над страната, като по-плътни ще бъдат над Черноморието и над западните региони.

През деня времето ще се задържи със забележителна облачност по морето и в равнините. По-студеният и мокър въздух, проникнал над страната, ще се затопли едва. Вятърът ще бъде слаб от североизток със скорост до 20 км/ч. Максималните температури в обитаемоте места ще са от 6 до 14 градуса, предвижда синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над планините е все по този начин облачно, повече облаци ще има над Рила и Пирин. Вятърът по високите елементи, над 2200 м височина, ще бъде слаб от югозапад със скорост до 20 км/ч. Максимални температури на 2500 м височина - към 1 градус, а на 1500 м височина до 9.

В четвъртък за малко ще се затопли, а по-късно чакаме заоблачаване от запад. През нощта против петък ще захладнее. В петък ще бъде прохладно, бързо от запад на изток ще премине облачна вълна със слаби превалявания от дъжд и сняг в Предбалкана и Централна Стара планина.

В събота от север ще стартира транспорт на по-влажен въздух, с валежи в Североизточна България. В неделя ще има повече слънце, само че ще се задържи хладно за сезона с дневни температури от 7 до 12 градуса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР